Vi pakker og sender ordre d. 20, 23, 27 og 30 december i 2024. God Jul & Godt Nytår

  Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

god jul

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i sous vide udstyr

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Julen 2024

Sommersalat - Salat af komprimeret agurk, estragon, rucola og puffet perlebyg

Oprettet d. under Vakuum

Sommersalat - Salat af komprimeret agurk, estragon, rucola og puffet perlebyg

 

Komprimeret agurk

4 bundter estragon

600 ml rapsolie

2 agurker

Pluk estragonen groft og put bladene i en foodprocessor. Varm rapsolien op til 70 grader og hæld den over estragonen. Blend olien i 7 minutter til den får en dybgrøn farve.

Sigt nu olien igennem et ostelinned eller et viskestykke.

Skræl agurkerne og put dem i en vakuumpose sammen med halvdelen af estragonolien, gem resten af olien til næste opskrift. Vakuumér posen med din kammervakuumpakker (meget vigtigt at din vakuumpakker kan vakuumpakke væske) og læg den på køl til dagen efter.

Klip posen op og skær agurkerne i skrå mundrette stykker.
 

Estragonemulsion

250 gr estragonolie

120 gr pasteuriserede æggehvider

20 gr æblecidereddike

7 gr fint salt

Ingredienserne hældes i en blenderkop eller en passe beholder hvor en stavblender passer i. De blendes nu sammen til en tyk creme med en stavblender.
 

Puffet perlebyg

150 gr Perlebyg

Rapsolie til fritering

Fint salt

Perlebyggene stilles i vand natten over. Dagen efter sigtes vandet fra og perlebyggen spredes ud på et viskestykke for at tørre lidt.

Olien varmes til 190 grader, der sættes en passende sigte ned i gryden og perlebyggen friteres heri lidt efter lidt til den puffer, det tager blot 10-15 sekunder.

Sigten løftes op af gryden og perlebyggen vendes over på fedtsugende papir og strøes med salt.
 

Rucola

Rucola

Rucolaen skylles og slynges fri for vand i en salatslynge, alternativt kan den bare dryppe af over noget tid i en sigte.
 

Anretning

Salaten anrettes med agurken i bunden, dupper af estragonemulsion. Rucolaskud samt puffede perlebyg.

Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg

 

© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar