Godt Nytår - Vi sender ordre igen d. 2. januar 2025

  Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

sous vide startpakker

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i sous vide udstyr

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Vakuumpakkere

KONRO GRILL (YAKITORI GRILL)

Yakitori grill / Konro grill – autentisk japansk grilloplevelse

Opdag den ægte japanske grilloplevelse med vores Konro Grill / Yakitori Grill. Denne type grill er oprindeligt designet til at tilberede yakitori, den klassiske japanske ret, der omfatter møre kyllingespyd grillet på en åben flamme. Med en Yakitori grill / Konro grill får du den perfekte balance mellem tradition og funktionalitet, hvilket gør det muligt at tilberede grillmad hjemme udendørs på terrassen eller i et restaurantkøkken med professionel udsugning.

Hos os finder du både nye og moderne yakitori griller / konro griller såvel som de originale japanske Konro griller produceret i Japan i materialet, diatomit. Diatomit er et naturligt materiale kendt for sin fremragende varmeisoleringsevne og holdbarhed. 

Vi tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør til Kasai & Konro Yakitori Grill, der gør din grilloplevelse endnu bedre. Fra bincho kul til grillspyd, grillstativer, stegeplader, har vi alt, hvad du behøver for at få den perfekte grilloplevelse.

Desuden kan du finde færdige pakkesæt, der giver dig mulighed for at spare penge og få alt udstyret, du behøver til at komme i gang med din japanske grillrejse.

Vi er officiel forhandler af grillene i Danmark

Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder vores spændende udvalg af de unikke, japanske griller.

preload spinner
Filter
NaN

Viser 48 af undefined produkter
preload spinner
Ingen produkter fundet.

Hvad er en Yakitori grill (Konro grill)?

Hvad betyder Yakitori og Konro? Mens Konro direkte oversat betyder ‘komfur’, betyder ‘Yaki’ ’grillet’ og ‘tori’ fugl. Så direkte oversat betyder yakitori noget henad ‘grillet fugl’. Yakitori kendes som små stykker fjerkræ, fisk og grøntsager på bambusspyd, som er grillet over netop en Yakitori grill.

Når man taler om Yakitori, taler man derfor ofte om kylling - men det betyder ikke, at du kun kan tilberede kylling i din Yakitori grill. Her er det faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke madeventyr, du kan begive dig ud i!

Yakitori er en særlig, gammel japansk grillteknik

En Yakitori grill er lang og smal, og bredden er som regel tilpasset, så du kan grille små sticks på række. Teknikken er blevet brugt i Japan i mange år, og har nu så småt fundet vej til danske køkkener og hjem.

Yakitori/Konro grillen er lavet på et helt særligt naturmateriale, som kun findes i et begrænset geografisk område. Og det betyder, at denne type grill er både eksklusiv og eftertragtet. I dag kan du heldigvis få denne type af grill, selvom du ikke er millionær, og vi har grills til både private og erhverv.

Sådan laves en Konro grill

Når en Konro grill tager form, sker det med udgangspunkt i diatomit. En Konro grill kan fremstilles på to forskellige måder: I hånden eller ved at presse den.

Den håndlavede Konro grill

Blokkene skæres ud i den form, som grillen har, hvorefter de formes og udhules ved håndkraft ved hjælp at hænder og værktøj. Dette sker med stor respekt for materialet. Når blokkene er udformet, skal de efterfølgende bages. De bages i op til 12 timer ved op til 1000 grader celsius. Herefter slibes blokkene til, og der bliver sat spændebånd på.

Den håndlavede Konro grill er knap så hårdfør som den pressede model, og den er derfor oplagt til brug af i hjemmet, hvor den er helt perfekt til picnic, grill på terrassen (eller altanen) og så videre.

Den professionelle Konro grill

Den professionelle Konro grill starter med at tage form ud af knust diatomit/kiselgur, som udsættes for et hårdt tryk, hvorefter man udsætter det for høj varme. Resultatet er en yderst hårdfør grill, der kan klare selv de travleste dage i et professionelt køkken.

Den professionelle Konro grill er også helt perfekt til den glade amatør, hvis der ønskes en Konro grill, der kan tåle at stå udenfor - eksempelvis som en del af et udekøkken.

Sådan laver du de lækreste Yakitori spyd

Hemmeligheden bag at lave lækre Yakitori spyd er, at spyddene skal ligge i vand natten over. På den måde suger de væde til sig, og de brænder ikke på, når de udsættes for den intense varme i Konro grillen. Ved hjælp af et lille spjæld på siden kan du nemt regulere ilten til kullene og på den måde styre temperaturen.

Herudover er grillens form med til at sørge for, at varmen forbliver hård og direkte. Det gør det muligt at sikre en hurtig stegning af råvarer. Den korte tilberedningstid gør også, at spyddene forbliver saftige. Så Yakitori grillen, eller helt originalt binchotan, er en oplagt tilføjelse til det professionelle køkken.