Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

Black weeks er startet

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i sous vide udstyr

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Julen 2024

Konro Grill (Yakitori Grill)

Køkkenudstyr er for alle, men der er også udstyr, der er så specielt, at det næsten kun er professionelle kokke, der tør lege med det. Sådan er det med en Konro Grill - på japansk Yakitori. Det er en håndlavet grill fra japan, som gør din madlavning lidt mere raffineret.
 

Hos Sousvide.dk gør vi meget ud af at føre produkter både til privat og professionel brug. Vi prioriterer at have produkter, der spænder meget vidt. Derfor har vi også Konro Grill, som henvender sig til en smal faggruppe. Gør dig selv en tjeneste - optimér din restaurant med en Yakitori Grill, som du kan finde lige her på siden.

preload spinner

Konro Grill - gå i michelinfodspor

En Konro grill bliver brugt af michelinkokke verden over. Og er der noget, de fleste kokke drømmer om, så er det at være med, hvor michelinkokkene leger. Det er her, de mest fantastiske retter kreeres. Og er det godt nok til michelinkokke - er det godt nok til dig. Kokke som Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro og Klaus Henriksen fra Dragsholm Slot benytter sig af en Konro grill til deres udsøgte gastronomi. 
 

Konro grillen er lavet af et helt specielt materiale - nemlig diatomit. Det er en bjergart, som for millioner af år siden var plankton. Materialet er særligt isolerende, og varmen holdes derfor inde i grillen.

Først sous vide, så Yakitori grill

Der findes mange forskellige størrelser, når det kommer til Yakitori grill, så du skal købe den, der passer bedst til det, du nu skal bruge den til. Skal den bruges til at tilberede mad i restaurantens køkken, skal du måske købe en stor model.  Se dig omkring i vores sortiment.
 

En Yakitori grill er en optimal måde at færdigtilberede det kød, du har haft i din sous vide - både kød og grøntsager. Først sous vide - så færdigtilberedning på din yakitori grill.

Brug vores Sumi Binchotan Kul, og få et flot gastronomisk resultat

Du kan sagtens anvende almindeligt kul til din Konro Grill, men vi anbefaler dog, at du benytter Bincho Kul. Det er kul af høj kvalitet, som både brænder længe og næsten røgfrit.
 

Der findes mange producenter af Binchotan Kul, som markedsfører sig ved at være fra Japan. Dog er meget af det produceret i andre lande og desuden tilsat skadelige kemikalier. Som kok ønsker du selvfølgelig at have rene produkter, der ikke er skadelige for hverken dig eller dine gæster.

Hos Sousvide.dk forhandler vi udelukkende 100 procent ren ubame egetræ fra Japan. Det er det kul, de fleste prominente kokke bruger i deres Konro grill. Og du kan købe det lige her på siden.

Skal du købe en konro grill hos os?

Er du interesseret i at servere mad for dine gæster tilberedt på Konro grill? Så må du ikke tøve med at kontakte os på 71 99 12 12 eller support@sousvide.dk. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du end måtte have.
 

En Konro Grill giver din madlavning en ekstra dimension - og dine gæster en mageløs oplevelse.