Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

TOP 10 - FORDELE VED AT BRUGE EN VAKUUMPAKKER

Oprettet d.

TOP 10 - Fordele ved at bruge en vakuumpakker

En vakuumpakker har rigtig mange fordele, især hvis du ønsker at optimere opbevaring af mad og reducere madspild.
Her har vi lavet en top 10 over de bedste grunde til at bruge en vakuumpakker:

 

1. Forlænger holdbarheden:
Ved at vakuumpakke fødevarer kan du forlænge madens holdbarhed betydeligt ved at reducere iltniveauet, som hæmmer væksten af bakterier og spore.

 

2. Madspildsreduktion:
Ved at vakuumpakke kan du forlænge levetiden på dine fødevarer, hvilket hjælper med at reducere madspild.

 

3. Bevaring af smag og næringsstoffer:
Vakuumpakning beskytter fødevarer mod oxidation, hvilket betyder, at smag og næringsstoffer bevares i længere tid.

 

4. Pladsbesparelse:
Når du vakuumpakker, så komprimerer maden og gør det lettere at opbevare fødevarer i fryseren eller køleskabet, hvilket sparer plads.

 

5. Frysning uden frostskader:
Når du vakuumpakker så forhindrer det frostskader ved at eliminere luft, som normalt kan ødelægge teksturen af frosne fødevarer.

 

6. Uundværlig til sous vide madlavning:
Vakuumpakkede fødevarer er perfekte til sous vide-tilberedning, hvor mad tilberedes i en præcis temperatur i vandbad.

 

7. Forhåndsportionering:
Det er nemt at lave portioner af sine madvarer som kød, fisk og grøntsager til senere brug, hvilket sparer tid ved madlavning og planlægning.

 

8. Opbevaring af tørvarer:
Udover friske fødevarer, så kan vakuumpakning også bruges til opbevaring af tørvarer såsom kaffe, nødder, krydderier og ris, som også drager fordel af den forlængede holdbarhed.

 

9. Lynmarinering:
Vakuumpakning af kød eller grøntsager med marinade hjælper ingredienserne med at absorbere smag hurtigere, hvilket kan forkorte marineringsprocessen betydeligt. (OBS: Kun kammer vakuumpakkere)

 

10. Beskytter mod lugt og kontaminering:
Ved at forsegle fødevarer beskytter vakuumpakning mod, at stærke lugte spredes, og det forhindrer krydskontaminering i køleskabet eller fryseren.

 

En vakuumpakker kan altså gøre madopbevaring mere effektiv og spare penge ved at reducere madspild og beskytte kvaliteten af dine fødevarer.

Klik her og se alle vores vakuumpakkere


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar