Hurtig:
1. Sluk for komfuret
2. Tag herefter gryden i sidehåndtagene og put den under rindende koldt vand.
3. Skru langsomt ned for trykket på trykindikatoren indtil den er i (0) position og alt damp er væk.
4. Nu vil trykket være faldet helt og du kan tage låget af.
(Brug IKKE denne metode til mad der skummer op eller udvider sig under tilberedningen)
Normal:
1. Sluk for komfuret.
2. Trykket i gryden begynder at falde automatisk.
3. Lad den køle helt ned til trykket er væk.
4. Når trykket er væk kommer den røde pind i sikkerhedsventilen til syne og du kan åbne låget
(Brug denne metode til mad der skummer op eller udvider sig under tilberedningen.)
Kombineret:
1. Sluk for komfuret.
2. Vent på at trykket er faldet i forhold til ”hviletid” i tabellen.
3. Tag herefter gryden i sidehåndtagene og put den under rindende koldt vand.
4. Skru langsomt ned for trykket på trykindikatoren indtil den er i (0) position og alt damp er væk.
5. Nu vil trykket være faldet helt og du kan tage låget af.
GRØNTSAGER
Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)
Tilberedningstid
Åbningsmetode /
Hviletid
Artiskok
III / II
6 min.
Hurtig
Asparges
II / II
1,5 min.
Hurtig
Grønne bønner
I / I
2 min.
Hurtig
Broccoli
I / I
2 min.
Hurtig
Kål
I / I
6 min.
Kombineret / 4 min.
Gulerødder
II / II
4 min.
Hurtig
Gulerødder (skåret)
II / II
2 min.
Hurtig
Blomkål
I / I
3 min.
Hurtig
Majs
I / I
6 min.
Hurtig
Kartofler (i tern)
III / II
6 min.
Kombineret / 4 min.
Kartofler (halveret)
III / II
8 min.
Kombineret / 5 min.
Søde kartofler
III / II
10 min.
Kombineret / 3 min.
KØD, FJERKRÆ OG FISK
Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)
Tilberedningstid
Åbningsmetode /
Hviletid
Braiseret kalvekød
III / II
16-20 min.
Normal / 10-20 min.
Hel kylling
II / II
18-25 min.
Normal / 10-20 min.
Kyllingestykker
II / II
8-15 min.
Hurtig
Kyllingebryst
II / II
5-7 min.
Hurtig
Braiseret grisekød
III / II
15-25 min.
Normal
Grisekød (uden ben)
II / II
7-10 min.
Hurtig
Krebsdyr / muslinger
I / I
3-6 min.
Hurtig
Rejer
I / I
3-6 min.
Hurtig
Krabbe
I / I
2-8 min.
Hurtig
RIS
Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)
Tilberedningstid
Åbningsmetode /
Hviletid
Hvide ris
III / II
3 min.
Kombineret / 7 min.
Fuldkorn ris
III / II
15 min.
Kombineret / 10 min.
© - Copyright - Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.