Tilbered kyllingebryst sous vide ved 61 °C i 45 min.
Tag kyllingen op af vandbadet og lad det blive i vakuumposen.
Pak evt. posen ind i et viskestykke så kyllingen ikke bliver kold.
Sæt straks vandbadet til 87 ° - Mens du venter på at vandbadet når 87 °C, vakuumpakker du en bunke grønne asparges. Husk at skylle aspargesen først og knæk den hårde ende af.
Det er også nu du skal gå i gang med en veloute (lys opbagt sauce på lys hønsefond - der er mange gode opskrifter på nettet). Saucen bør ikke tage mere end 15 min at lave. Er du usikker, så lav saucen som det første og lad den stå til den skal bruges.
Når vandbadet har nået 87 °C, smider du posen med asparges i vandet i 6 min.
Mens aspargesen bliver færdig smider du tarteletskallerne i ovnen (vi anbefaler at du køber dem hos din bager).
Tag kyllingen op af posen og skær det i tynde skiver. Vend det i den meget varme veloute. Tag asparges op af vandet og ud af posen. Skær i mindre stykker og vend også disse i saucen.
Servér straks i de varme tarteletskaller.
Velbekomme!
© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.
Svar
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.